Κατηγορία
vekrakis
ΠΡΟΦΙΛ
Η “Βεκράκης Εισαγωγική ΑΕ” ιδρύθηκε το 1981 στο Ηράκλειο της Κρήτης και δραστηριοποιείται στους τομείς του εμπορίου εποχιακών προϊόντων, εμπορίου επίπλων και εμπορίου φρέσκων λουλουδιών, φυτών & υλικών συσκευασίας.
Οι εισαγωγές των προϊόντων προέρχονται κυρίως από τις αγορές της Κίνας, Ινδίας, Ινδονησίας και Ολλανδίας.
Η εταιρία διαθέτει τρεις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται λίγο έξω από το Ηράκλειο στην περιοχή του Καρτερού, που μαζί με την διοίκηση της επιχείρησης συστεγάζεται το τμήμα των κομμένων λουλουδιών και φυτών. Στο κέντρο του Ηρακλείου υπάρχει κατάστημα λιανικής συνολικής έκτασης 2000τμ, στο όποιο περιλαμβάνεται και έκθεση επίπλου και τέλος στην περιοχή της Θήβας βρίσκεται το σύγχρονο κέντρο logistics έκτασης 4.000τμ που τροφοδοτεί τις παραπάνω εγκαταστάσεις και εξυπηρέτει τους πελάτες της εταιρίας σε όλη την Ελλάδα.
Στην εταιρία απασχολούνται συνολικά 56 άτομα .Η επιχείρηση είναι οργανωμένη σε επτά τμήματα: τμήμα αγορών, πωλήσεων, κατάστημα λιανικής, τμήμα κομμένου λουλουδιού, οικονομικό τμήμα, αποθήκη Κρήτης και κέντρο Logistics Θήβας.

ΟΡΑΜΑ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Το όραμα της εταιρίας είναι να καθιερωθεί στα υψηλότερα σκαλοπάτια των εταιριών του κλάδου των εισαγωγών στον Ελλαδικό χώρο και ταυτόχρονα στις συνειδήσεις των συνεργατών της σαν μια πρωτοπόρα επιχείρηση που μπορεί να καλύψει και τις πιο αυξημένες τους απαιτήσεις.
Αποστολή της εταιρίας είναι η βέλτιστη εξυπηρέτηση των συνεργατών της τόσο σε ποικιλία προϊόντων όσο και σε τιμή και ποιότητα, με γνώμονα την συνέπεια, την ειλικρίνεια και την φιλικότητα.