Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η “Βεκράκης Εισαγωγική Α.Ε.” ιδρύθηκε το 1981, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Πρόκειται για μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία που δραστηριοποιείται στους τομείς του εμπορίου εποχιακών προϊόντωνυλικών συσκευασίαςεπίπλων και φρέσκων λουλουδιών & φυτών.
Οι εισαγωγές των προϊόντων προέρχονται κυρίως από τις αγορές της Κίνας, Ινδίας, Ινδονησίας και Ολλανδίας.

Στρατηγικός στόχος μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων, ποιοτικών προτάσεων, σε ανταγωνιστικές τιμές και η άμεση εξυπηρέτηση. Διαθέτοντας μια εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών και ακολουθώντας πιστά τις νέες τάσεις, είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε σε απόλυτο βαθμό τις διαρκώς μεταβαλλόμενες και αυξημένες ανάγκες των πελατών μας.

Η εταιρία διαθέτει τρεις εγκαταστάσεις.

  • Η έδρα της επιχείρησης, οπου μαζί με τη διοίκηση συστεγάζεται το εκθετήριο και το τμήμα των φρέσκων λουλουδιών και φυτών, βρίσκεται λίγο έξω από το Ηράκλειο, στην περιοχή του Καρτερού.
  • Tο σύγχρονο κέντρο logistics, έκτασης 4.000τμ, στην περιοχή της Θήβας. Tροφοδοτεί τους πελάτες της εταιρίας σε όλη την Ελλάδα καθώς επίσης και την έδρα της, στην Κρήτη.
  • Τέλος, το κατάστημα λιανικής που βρίσκεται στο κέντρο του Ηρακλείου. Σε ένα χώρο συνολικής έκτασης πάνω από 2000τ.μ. υπάρχει μια μεγάλη έκθεση με διακοσμητικά σπιτιού, υλικά συσκευασίας και έπιπλα.

Η επιχείρηση απασχολεί 60 άτομα και είναι οργανωμένη σε επτά τμήματα: τμήμα αγορών, πωλήσεων, οικονομικό τμήμα, κέντρο Logistics Θήβας, αποθήκη Κρήτης,  κατάστημα λιανικής και τμήμα κομμένου λουλουδιού.

ΟΡΑΜΑ 

Όραμα της εταιρίας είναι η διατήρηση της ηγετικής θέσης της στην αγορά, με πρωταγωνιστικό ρόλο στην βέλτιστη εξυπηρέτηση των συνεργατών της. Παράλληλα, στοχεύει σε ακόμη μεγαλύτερη κάλυψη σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, μέσα από συμμετοχές της σε εκθέσεις ανά την Ευρώπη, ούτως ώστε να παγιωθεί ως μια εκ των κορυφαίων εταιριών του κλάδου των εισαγωγών και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.